Dijkman & van Doorn gaat fuseren met Gietema Wevers. ⟶
Dijkman & van Doorn | notariaat-estate planning

Welkom bij Dijkman & van Doorn

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? De dames van het secretariaat staan u graag te woord en beheren de agenda’s van de (kandidaat-) notarissen. U kunt hen bellen of mailen.

Diana Timmer

Martine Ritmeester

Gevolgen coronavirus

Op deze pagina leest u meer over de gevolgen van het coronavirus voor uw afspraak bij de notaris.

Route en parkeren

Klik op het kaartje onderaan deze pagina om uw route te berekenen. Klik hier voor de routebeschrijving. U kunt goed parkeren voor ons kantoor. Vraag ons secretariaat hoe dit werkt.

Adres- en contactgegevens

Loolaan 1
7314 AA Apeldoorn

gewijzigd postbusnummer:
Postbus 820
7301 BB Apeldoorn


T 055 – 3030 991
F 055 – 3030 992
info@dijkmanvandoorn.nl

Betaalrekening: NL72 RABO 0376 4141 46
Derdengeldenrekening: NL20 RABO 0120 7047 49
BTW nummer: NL859761745B01

Dijkman & Van Doorn notariaat-estate planning is een handelsnaam van Dijkman & Van Doorn B.V., statutair gevestigd te Apeldoorn, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 74066536.

Toegankelijkheid

Bij binnenkomst is er een kleine drempel, die geen probleem is voor rolstoelen. Voor de rest zijn er in ons kantoor geen hoogteverschillen of drempels. De deuren hebben een normale breedte en de gangen zijn voldoende breed om een draai te maken. Wij beschikken helaas niet over een invalidentoilet. We hebben geen automatische deuren, maar we houden de deur uiteraard graag voor u open!

Indien u niet in staat bent om naar ons kantoor te komen, kunnen wij langskomen bij u thuis of in het verpleeghuis. Houdt u er wel rekening mee dat de reistijd in rekening gebracht zal worden.

Als u vragen hebt over de toegankelijkheid van ons kantoor, neemt u dan gerust contact op met ons secretariaat.

Moeite met lezen of schrijven?

Ongeveer 2,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven. Geldt dat ook voor u? Of hebt u een visuele beperking? Vertelt u dat dan alstublieft aan ons, liefst al tijdens onze eerste gesprek. Wij zullen daar dan rekening mee houden.