Dijkman & van Doorn is gefuseerd met Gietema Wevers. ⟶
Dijkman & van Doorn | notariaat-estate planning

Madelon Bax

Madelon Bax

“Een familiebedrijf, een familie en een bedrijf. Prachtig, als je daar kunt bijdragen aan continuïteit en goede verhoudingen.”

Madelon Bax is kandidaat-notaris en gecertificeerd estate planner.

Madelon houdt zich bezig met het opstellen van en adviseren over contracten ten aanzien van de relatie (samenlevingsovereenkomsten, partnerschaps- of huwelijkse voorwaarden), complexe testamenten en schenkingsplannen en begeleidt de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast adviseert ze bij en over bedrijfsopvolgingen binnen familiebedrijven.

Madelon heeft de Grotius/EPN-opleiding Estate planning afgerond en is lid van de vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).

Madelon is te typeren als betrokken, gedreven en deskundig.

Madelon studeerde notarieel- en Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft met haar scriptie de Pitlo-scriptieprijs gewonnen. Deze prijs is een initiatief van de Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap. Na haar studie is zij als kandidaat-notaris begonnen bij VBC Notarissen te Amersfoort op de sectie familie & ondernemen. Daar heeft zij zich gespecialiseerd in het familierecht, in het bijzonder op het snijvlak met het ondernemingsrecht.