Dijkman & van Doorn is gefuseerd met Gietema Wevers. ⟶
Dijkman & van Doorn | notariaat-estate planning

De kunst van het nalaten

Werkwijze & tarief

Dijkman & van Doorn is een notariskantoor dat grote expertise heeft op het gebied van estate planning. In de loop der jaren heeft Dijkman & van Doorn hierin naam verworven en heeft vele klanten geholpen bij het vastleggen van zaken en het besparen van soms zeer forse bedragen.
Naast de dagelijkse praktijk investeert het kantoor veel tijd om de kennis op dit gebied actueel te houden.

De doelstelling van Dijkman & van Doorn is om excellente dienstverlening te realiseren op een zeer klantgerichte manier.
Het kantoor is open en duidelijk over haar tarieven en declaraties. Vanwege het hoge kwaliteitsniveau van de advisering en dienstverlening is het uurtarief van Dijkman & van Doorn niet het laagste in de markt. Gezien de grote expertise wordt er in de praktijk zeer snel en efficiënt gewerkt, waardoor het aantal gedeclareerde uren relatief laag is. Hierdoor kunnen de totale kosten voor een opdracht per saldo significant lager uitvallen.
Dijkman & van Doorn vindt het echter minder belangrijk om op dit punt uit te blinken. Dat willen zij doen op het gebied van de geleverde kwaliteit. Dit geeft u de zekerheid dat zaken perfect geregeld zijn. Daarnaast overtreft in veel gevallen de gerealiseerde besparing van bijvoorbeeld belasting de kosten ruimschoots.

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt u duidelijk uitgelegd wat u kunt verwachten, tegen welke kosten. Blijkt in de eerste 20 minuten van dat gesprek dat er geen diensten zullen worden verleend, dan wordt het dossier zonder kosten gesloten.

In tegenstelling tot veel andere notariskantoren is de praktijk van Dijkman & van Doorn niet mede gericht op het verzorgen van leveringen van huizen en hypotheken.